Streama fotboll online

Det har aldrig förut varit så populärt att streama fotboll som det är just nu. En av de största vinsterna med det är att du som är fotbollsentusiast kan se matcher live. Du kan helt enkelt hitta matcher som spelas i stora ligor som Allsvenskan, Superettan, Premier League och Champions League.

Guide för att streama fotboll

När du vill börja streama fotboll är det bra om du är så förberedd som möjligt. Därför är det första du behöver göra att jämföra olika streamingstjänster så du hittar rätt för just dina favoritmatcher. Tänk också på att vissa matcher kräver att du köper matchbiljett med hjälp av premium. När du sedan har hittat rätt sida och uppfyllt de krav som krävs för att se matchen är det bara en sak kvar. Njuta av matchen.

De vanligaste streamingtjänsterna för fotboll

När du vill hålla dig uppdaterad om nyheter och matcher inom fotboll så finns riktigt bra streamingtjänster för det ändamålet. Vi har samlat de fyra mest populära tjänsterna här.

 • Viaplay – Viaplay sport är perfekt för dig som gillar följa fotboll på streaming utöver detta finns även många spännande sportdokumentärer.
 • C more – Med denna tjänst kan du kolla på fotboll hur mycket du vill. Du kan till exempel följa La Liga, amerikanska fotbollsligan. Du kan livestreama upp till 48 timmar på två olika skärmar. En riktigt bra deal speciellt om två viktiga matcher spelas samtidigt.
 • D play – Tjänsten är oerhört populär med tanke på sitt stora utbud. Här kan du streama alla önskade fotbollsmatcher och dessutom kolla på olika dokumentärserier om din favoritsport.
 • Canal Digital – Här kan du streama sport i HD kvalitet.

Betting på fotboll på spelbolagssajter

Numera är det även vanligt att spelbolag köper upp vissa rättigheter till utvalda matcher. Det kan vara större matcher som till exempel i La Liga eller Serie A. Det är något som alla användare på spelbolagets kan ta del av.

Betting på fotboll betyder att du live streamar en fotbollsmatch som du satsat pengar på. Vi har samlat ihop de 6 bästa bettingsidorna när det gäller betting och livestreamad fotboll.

 • Bet 365
 • Unibet
 • Come on
 • Pixel bet
 • Betson
 • Nordic bet
 • Leo Vegas

Vad är livestreaming och hur fungerar det ?

Livestreaming betyder att du ser matchen med en gång när den spelas. Vissa matcher sänds istället på tv i efterskott. Vilket inte är lika kul för dig som fotbollsentusiast. Speciellt inte om någon annan sett matchen och talar om resultatet innan du hinner se tv-sändningen.

En annan viktig sak för att streamingen ska bli lyckad är att du har ett bra bredband, men det räcker med en hastighet på 0,5 mbit för att du ska kunna se alla livestreamade matcher.

Det finns många fördelar med att livestreama fotboll från en streamingtjänst eftersom du då kan följa dina favoritlag oavsett vart du är eftersom de flesta tjänsterna fungerar lika bra på dator, mobil och surfplatta.

De populäraste ligorna i Sverige

För bästa upplevelse kan det vara bra att välja en svensktalande livestream, men det är givetvis en smaksak och en del lyssnar inte på kommentatorn alls. Följande ligor är mest populäraste i livestreaming i Sverige.

De två absolut största sidorna för livestreamad fotboll är C more och Viaplay Sport.

Bli först med att kommentera

Kommentera